Ole osa yritystä

Tarjoamme haastavia tehtäviä kaikilla työaloilla, ja etsimme niihin uusia ideoita ja aktiivisia tiimin jäseniä. Tiimityö ei ole meille vain täytesana: me jaamme yhteiset arvot ja työskentelemme yhtenäisenä yksikkönä täyttääksemme asiakkaiden tarpeet tarjoten samalla mahdollisimman paljon tyytyväisyyttä yhteisestä työstämme. Sinulle uutena tulokkaana Primatek tulee olemaan kiehtova, mukaansatempaava, täynnä mahdollisuuksia ja reilua tukea.

Odotamme hakemuksesi saapumista!


Ihmiset

 • Kohtelemme ihmisiä arvokkaasti ja kunnioittavasti
 • Uskomme, että ystävyys on tilaisuus oppia, kypsyä ja avautua elämälle

Tiimityö

 • Yhdessä saavutamme enemmän
 • Teemme aina parhaamme
 • Olemme nopeita ja tehokkaita

Asiakaskeskeisyys

 • Pyrimme ylittämään asiakkaiden odotukset
 • Toimitamme korkealaatuisia tuotteita
 • Ratkaisemme asiakkaidemme ongelmat

Uudistuminen

 • Muutumme jatkuvasti
 • Olemme tiedemyönteinen yritys
 • Mielestämme hyvä ei ole koskaan tarpeeksi hyvä

Primatekillä työskennellessäsi voit olla varma, että:

 • Työskentelet nykyaikaisessa yrityksessä ammattilaisten kanssa
 • Mielipidettäsi, ammattilaisuuttasi ja kokemustasi kunnioitetaan
 • Työpaikkaviihtyvyydestäsi huolehditaan kaikin tavoin
 • Voit suunnitella tulevaisuuttasi ja kehittyä yrityksen mukana
 • Työtäsi arvostetaan täysin, sillä autat luomaan sitä, mikä on tärkeää

Syitä liittyä joukkoihimme

Yhtiömme toimintatavat perustuvat ihmistemme arvostamiseen. Tavoittelemme erinomaisuutta suurella palolla, ja haluamme sinun suhtautuvan samoin. Emme pelkää oppia virheistämme, ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti tarjotaksemme asiakkaillemme palvelua, joka on hyvin ketterää, yksilöityä ja edullista, riippumatta asiakkaan koosta.

Auta säilyttämään hyvin muotoiltu yhteiskunta seuraavalle sukupolvelle

Meidän toimialallamme on mahdollisuus ja valta vaikuttaa yhteiskuntaan, jossa elämme. Teemme sen valmistamalla tuotteita, joihin koskevat päivittäin tuhannet ihmiset – ammattilaiset ja tavalliset kulkijat. Tule tarttumaan kanssamme tähän mahdollisuuteen ja tekemään todellista muutosta.

Työskentele uusimpien tekniikoiden parissa

Kansainväliset standardit eivät ole meille vain täytesanoja. Tavoittelemme päämääräämme ja menemme jatkuvasti eteenpäin tukien samalla toisiamme tekemään tuotteesta, jonka hyväksi työskentelemme, kunnollisen ja ylpeydenaiheen.

Sinusta välitetään ja sinua kuunnellaan

Tulet saamaan Primatekillä tukea ja kunnioitusta. Osallistava kulttuurimme on läpinäkyvä, jotta jokainen meistä voi tehdä parhaansa. Olipa työtehtäväsi mikä tahansa, älä koskaan epäile, etteikö äänesi pääsisi kuuluville tai ideoillasi olisi merkitystä.

Suunnittele oma urasi

Meillä saat kehittyä. Maakunnat, tuotteet, tehtävät — sinulla on täysi luottamuksemme vaihdella niiden välillä löytääksesi haastavia toimeksiantoja. Se ei tarkoita, että joutuisit selviämään kaikesta yksin — päinvastoin, tuemme sinua yhtiömme koulutusohjelmalla. Aseta tavoitteesi, ja me autamme sinua saavuttamaan sen!

Tule palkituksi työpanoksestasi

Kannatamme reilun palkkion lähestymistapaa näyttääksemme yrityksen kiitollisuuden työtäsi kohtaan. Siksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen pohjapalkan ja kaikki mahdollisuudet kasvattaa sitä olemalla ahkera ja suhtautumalla innostuneesti yhteiseen työhömme.

Työllistymisesi Primatekille tarjoaa
paljon muutakin kuin palkkakuitin.
Siihen kuuluu myös mahdollisuuksia, henkilökohtaista kasvua ja todellista tyytyväisyyttä olla osa tiimiä.

Koulutuskeskus

Me Primatekillä näemme jauhemaalien tieteenalan kovien ja pehmeiden taitojen harjoittelun erittäin tärkeänä organisaatiollemme. Olemme varmoja, että työntekijöidemme ja kumppaniemme koulutukseen investointi tulee tuottamaan parempaa palvelua asiakkaillemme. Pätevät työntekijät ovat yritykselle todellinen etu ja tärkein johtava voima matkalla tavoitteisiimme.

„Kasvetaan yhdessä“ — se on koulutuskeskuksemme motto. Odotamme hakemuksesi saapumista!

Tiimikoulutus A

Suurta huomiota kiinnitetään teknisen tietämyksen kasvattamiseen kaikkia saatavilla olevia lähteitä hyödyntäen: oma tuotantomme, koulutuskeskus, ulkopuoliset tuotantopaikat, ulkoisten konsulttien ja sisäisten asiantuntijoiden apu.

Meillä on laaja kokoelma teknistä kirjallisuutta, kokoelma webinaareja ja omat julkaistut eritasoiset käsikirjamme henkilökunnan eri ryhmille.

Tiimikoulutus B

Merkittävässä asemassa on työntekijöiden taitojen kehitys. Tarjolla on monen tason myynti- ja johtamistaitojen ohjelmia sekä erityisiä tunteja yrityskulttuurista ja ryhmäyttämisestä.

Sovellamme monia opetusmenetelmiä, sisältäen mentoroinnin ja henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman.

Mitä etsimme

Primatekin kulttuuri kannustaa hyviin suhteisiin työntekijöiden kesken, innovaatioihin, asiakaskeskeisyyteen ja jatkuvaan kehittymiseen.

Vastuullinen käyttäytyminen ihmisiä ja ympäristöä kohtaan on tiukasti juurrutettu tulevaisuuspainotteisiin yhtiön toimintatapoihin. Se on myös yksi syistä, miksi henkilökohtainen tuki on meille todella tärkeää: kehitämme mielellämme uusia uraauurtavia ratkaisuja tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

 • Ketterä
 • Ahkera
 • Kunnianhimoinen