Palvelua, joka edesauttaa sinun menestystäsi

Sen lisäksi, että tuomme markkinoille jauhemaalituotteita, olemme omistautuneet sinun menestystäsi edesauttavaan palveluun toimittamalla tilauksen ovellesi nopeasti ja ajallaan. Vaikka normaali nopea ja luotettava toimituksemme ei olisi riittävä toimintasi vaatimuksille, olemme aina valmiit tulemaan puolitiehen vastaan ja järjestämään sinulle oman tuotantolinjan sinun laitoksessasi.

Strategiat nousukiitoon

Liiketoimintamme


Valmistamme jauhemaaleja teollisuuden tarpeisiin. Jauhemaali on ensiluokkainen pinnoite, jollainen on sadoilla päivittäin kohtaamillasi tuotteilla. Se tekee tuotteista kestäviä, houkuttelevia, naarmuuntumattomia ja pitkäkestoisia sekä antaa paremman lopputuloksen edullisemmin. Jauhemaali on korkealaatuinen pinnoite, joka on ympäristöystävällinen.

Tavoitteemme


Tavoitteemme on antaa asiakkaille erinomaista arvoa tarjoamalla laadukkaita tuotteita edullisin hinnoin.

Käytäntömme

Laatu & valvonta

Kattava kolmivaiheinen tuotantoprosessin laadunvalvontajärjestelmä takaa yhdenmukaisuuden ISO 9001 - laadunhallintajärjestelmästandardin kanssa. Primatekin tuotteet on myös GSB- ja Qualicoat-sertifioitu.

Yhteiset ratkaisut

Työskentely yhdessä asiakkaidemme kanssa mahdollistaa täsmällisen teknisten vaatimusten tunnistamisen ja varta vasten kehitetyt näytteet, jotta säilytetään paras mahdollinen laatu läpikotaisin.

Ensiluokkainen työympäristö

Huippuluokan ammattimaisella, turvallisella ja miellyttävällä työympäristöllä on suora vaikutus siihen, että saadaan luotua ystävällinen ja tehokas tunnelma, joka on tarpeellinen kumppaneidemme ja asiakkaidemme hyödyksi.

Maapallon hyväksi

Ympäristötuoteselosteiden (EPD) mukaisesti ja noudattamalla ISO 14025 -dokumentteja koskien pinnoitteidemme elinkaaren ympäristövaikutuksia osallistumme ihmiskunnan tärkeimpään velvollisuuteen: luontoäidistä välittämiseen.Jauhemaalien hyödyt

Tärkeimmät hyödyt jauhemaalauksen käytössä verrattuna muihin tavallisiin pinnoitusmenetelmiin

Tuottoisa

Jauhemaali vähentää toiminnan kuluja, sillä se voidaan kierrättää ja käyttää uudelleen.

Ympäristöystävällinen

Jauhemaalaus on luonnostaan ympäristöystävällistä, sillä sen lyijy- ja VOC-yhdistetasot ovat nolla.

Tekninen

Jauhemaalaus tarjoaa erinomaisen korroosioneston ja UV-suojan.

01

Tarjoaa erinomaista suorituskykyä ohuemmissa kalvoissa

02

Peittää enemmän neliömetrejä kilogrammaa kohti

03

Selviytyy paremmin levityksestä, reunojen peittämisestä ja Faradayn häkin läpäisemisestä

04

Noudattaa kulloinkin vaadittavaa standardia tai ylittää sen vaatimuksetUutiset

Seuraa nähdäksesi lisää ajankohtaisia uutisia