Asiakastuki

Täydellisesti koulutettu asiantuntijatiimi tarjoaa kokonaisvaltaista teknistä tukea.

Jauhemaalausratkaisumme

Emme auta pelkästään toimituspuolella, vaan myös työnkulkusi optimoinnissa. Insinöörimme käyttävät erikoislaitteita pinnoitteesi testaukseen määrittääkseen työskentelysi tehokkuuden niiden kanssa.

Päätös on sinun – voit verrata tuloksiasi meidän pinnoitteidemme tuloksiin ja valita parhaan tai vain pyrkiä poistamaan tuotannollesi olennaiset ongelmat.

Tämän menetelmän ansiosta on mahdollista saada tasaisempi, esteettisempi ja kestävämpi pinnoite. Vaikka vaikuttaisi siltä, että tuotannolla ei ole ongelmia värityksen kanssa ja pinnoitteen tarjoama tulos on paras mahdollinen, sen voi aina varmistaa ammattilaisvälineillä.

Saatavilla olevat testit:

 • Kalvon paksuus
 • Valmiin kalvon kiilto ja väri
 • Tartunnan tehokkuus
 • Dispersioaste
 • Pinnoitteen joustavuus
 • Iskuihin reagointi
 • Suositellun täyden kovetusprosessin varmistus jne.

Laatu & turvallisuus

Primatek kiinnittää erityistä huomiota kaikkien tuotantoprosessien turvallisuutta koskevien standardien noudattamiseen.

Laatu kestää, kun asetamme sen etusijalle.

Me Primatekillä työskentelemme joka päivä periksi antamatta prosessiemme, tuotteidemme ja taitojemme parantamiseksi ollaksemme oman alamme mallioppilaita. Yhtä tärkeää on todellinen omistautuminen laadun erinomaisuuteen, aito halu asiakaskeskeiseen lähestymistapaan ja jatkuvaan kehitykseen pohjaava ajattelutapa. Tässä kohtaa sinä hankkijanamme ja liikekumppaninamme astut kuvaan. Odotamme sinun omaksuvan samat periaatteet, käytännöt ja mielialan ja kannustamme sinua siinä.

Valvontaa suoritetaan jatkuvasti raaka-aineiden vastaanottamisesta alkaen aina lopullisen tuotteen luovuttamiseen asti. Joka kymmenes laatikko tulee testata ja olla standardien mukainen, ja tämän ansiosta pystymme olemaan täysin vastuussa tuotteen laadusta.

Laadunvalvontaan sisältyy kolme vaihetta:

 • Raaka-aineen tarkistus
 • Tuotantoprosessien valvonta
 • Valmiin tuotteen tarkistus

Primatekillä on seuraavien standardien mukaiset sertifioinnit:

 • ISO 9001:2015 Laadunhallinta
 • ISO 14001:2015 Ympäristöjohtaminen

Laadunvarmistus

Kaikki valmistuslaitoksissamme käytettäväksi hankitut raaka-aineet on ostettu vain hyväksytyiltä toimittajilta. Materiaalinäytteet testataan epäpuhtauksien varalta ja arvioidaan ennen hyväksyntää. Kaikki materiaalinäytteet, joissa havaitaan mahdollisia epäpuhtauksia, lähetetään hyväksyttyihin ulkopuolisiin laboratorioihin testattavaksi. Tulokset käydään läpi tuoteturvallisuusryhmässämme.

Levitystekniikka

Tiedemyönteinen lähestymistapa työnkulkuun täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Jauhemaalitekniikka on ympäristöystävällistä ja taloudellista eikä jätä tahroja ja juovia kuten nestemäiset maalit.

Jauhemaalit ovat lämpömuovautuvista ja lämpökovettuvista polymeereistä muodostettuja seoksia, joihin on sekoitettu pigmenttejä. Sen lisäksi jauhemaaliseokset sisältävät kovetteita ja aineksia, jotka nopeuttavat kovettumisvaihetta.

Dispersion koostumus on vaihteleva – hiukkasten koko on eri, ja hajonta on todella merkittävä: 5–350 mikrometriä. Koko valitaan levitystavan mukaan. Jauhe suihkutetaan etukäteen valmistellulle puhdistetulle metallipinnalle.

Jauhehiukkaset siirretään sähkökentän avulla. Sähköinen varaus siirretään hiukkasiin ulkoisesta lähteestä, ja ne tarttuvat pinnalle, jonka varaus on päinvastainen. Tuotteesta ohi menevä jauhe jää kammioon, ja sen voi käyttää uudelleen. Sen jälkeen jauhepinnoitettu metalli lähetetään polymerointikammioon kuumennettavaksi.

Tuloksena on aina saumaton kerros korkealaatuista pinnoitetta.

Seminaarit
& koulutukset

Olemme täysin henkilökuntamme ja asiakkaidemme tukena ja jaamme aina mielellämme tietämystämme ja parhaita käytäntöjämme.

Tuotetiedustelut

Kerro meille, millaista tuotetta tarvitset

Peittävyyslaskuri

Laske jauheen menekki