Company // Uutiset // Työpaja

Ei ole millään muotoa helppoa olla uusi tulokas markkinoilla. Siksi kiinnitämme paljon huomiota työntekijöidemme valmennukseen. Rodger Talbertin tiimillemme vetämä työpaja oli tärkeä osa tätä koulutusta.

Rodger Talbert on huipputason konsultti, jolla on yli 40 vuoden kokemus neste- ja jauhemaaleista. Hänen keskeisintä erikoisalaansa on pinnoitusjärjestelmien ja -menetelmien suunnittelu ja kehitys. Hänen työkokemukseensa sisältyy kokonaisvaltaisia järjestelmäkonsepteja suurille ja pienille yrityksille kuten Caterpillar, John Deere, Steelcase, Yhdysvaltojen merivoimat ja monia muita.

Työpajan aikana osallistujat keskustelivat monista olennaisista ja hyödyllisistä aiheista koskien värejä ja niiden kanssa työskentelyä. Seuraavassa muutamia näistä näkökulmista:

  • Värien synty ja aistiminen ihmissilmässä
  • Valon dispersio
  • Kolmivärikomponentit
  • Metameria ja sen välttäminen
  • CIE-värijärjestelmä jne.

Työpajaan kuului myös käytännön tehtäviä ja yhteistä työtä, joten sitä voi oikeutetusti sanoa kaiken kattavaksi ja antoisaksi.

Tapahtuma todisti jälleen kerran, että Primatek tekee työtä tarjotakseen asiakkailleen kaikkein olennaisinta ja kysytyintä koulutusta ja konsultointia, joten tämä työpaja ei varmasti ollut yrityksemme viimeinen, ja se on vasta luonut perustan antoisien koulutusten sarjalle.

Explore more News