Service // Laatu & turvallisuus

Laatu & turvallisuus

Laatu kestää, kun asetamme sen etusijalle.

Me Primatekillä työskentelemme joka päivä periksi antamatta prosessiemme, tuotteidemme ja taitojemme parantamiseksi ollaksemme oman alamme mallioppilaita. Yhtä tärkeää on todellinen omistautuminen laadun erinomaisuuteen, aito halu asiakaskeskeiseen lähestymistapaan ja jatkuvaan kehitykseen pohjaava ajattelutapa. Tässä kohtaa sinä hankkijanamme ja liikekumppaninamme astut kuvaan. Odotamme sinun omaksuvan samat periaatteet, käytännöt ja mielialan ja kannustamme sinua siinä.

Valvontaa suoritetaan jatkuvasti raaka-aineiden vastaanottamisesta alkaen aina lopullisen tuotteen luovuttamiseen asti. Joka kymmenes laatikko tulee testata ja olla standardien mukainen, ja tämän ansiosta pystymme olemaan täysin vastuussa tuotteen laadusta.

Laadunvalvontaan sisältyy kolme vaihetta:

  • Raaka-aineen tarkistus
  • Tuotantoprosessien valvonta
  • Valmiin tuotteen tarkistus

Primatekillä on seuraavien standardien mukaiset sertifioinnit:

  • ISO 9001:2015 Laadunhallinta
  • ISO 14001:2015 Ympäristöjohtaminen

Laadunvarmistus

Kaikki valmistuslaitoksissamme käytettäväksi hankitut raaka-aineet on ostettu vain hyväksytyiltä toimittajilta. Materiaalinäytteet testataan epäpuhtauksien varalta ja arvioidaan ennen hyväksyntää. Kaikki materiaalinäytteet, joissa havaitaan mahdollisia epäpuhtauksia, lähetetään hyväksyttyihin ulkopuolisiin laboratorioihin testattavaksi. Tulokset käydään läpi tuoteturvallisuusryhmässämme.